ukenru
schoroku-kilkist-koristuvachiv-radiotochok-zmenshuyetsya-na-blizko-150-tisyach

Щороку кількість користувачів радіоточок зменшується на близько 150 тисяч

 • 14894 переглядiв

КИЇВ. 27 березня. УНН. З кожним роком кількість користувачів радіоточок зменшується на близько 130-150 тисяч. Про це повідомили у телекомунікаційній компанії "Укртелеком" у відповідь на інформаційний запит УНН.

"З кожним роком кількість користувачів радіоточок зменшується, це загальна тенденція в Україні. Щороку від застарілої послуги відмовляється близько 130-150 тисяч користувачів", - зазначили у компанії.

За даними "Укртелеком", на початку 2019 року оператор фіксованого зв’язку обслуговував 430 тисяч домашніх радіоточок, а вже на початку весни – близько 400 тисяч. Переважна більшість абонентів мешкає у містах – близько 360 тисяч.

Попит на послугу проводового мовлення, як зазначили в "Укртелеком", в останні роки стрімко знижується, його витісняють сучасні засоби комунікації.

"Сама послуга застаріла, зараз існує чимало сучасних каналів комунікації, в тому числі, і безкоштовних. Тому не дивно, що абоненти частіше обирають альтернативні джерела інформації, зокрема, ефірне мовлення, телебачення та Інтернет", - додали в компанії.

Нагадаємо, в Україні хочуть позбутись радіоточок у квартирах.

Українські Національні Новини

Економіка