ukenru
sche-minus-odin-rupor-rosiyskoyi-propagandi-u-nimechchini-pripiniv-robotu-telekanal-rt-de

Ще мінус один рупор російської пропаганди: у Німеччині припинив роботу телеканал RT DE

 • 280847 переглядiв

КИЇВ. 4 лютого. УНН. У Німеччині припинив роботу російський німецькомовний пропагандистський телеканал RT DE Productions, про що сам і повідомив, передає УНН.

Цитата

«RT DE Productions з жалем повідомляє про рішення припинити журналістську діяльність компанії в Німеччині», - йдеться в повідомленні.

Глава німецької редакції RT Дінара Токтосунова повідомила, що дев'ятий пакет санкцій ЄС перекрив фінансування RT DE Productions, що унеможливило продовження журналістської діяльності компанії в Німеччині.

"Ще -1 рупор російської пропаганди в Європі! Цього разу в Німеччині", - прокоментували в Центрі стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки при МКІП України.

Доповнення

Комісія з ліцензування та нагляду — орган земельних регуляторів радіо- і телепрограм у Німеччині — заборонила мовлення в країні телеканалу RT DE.

Федеральний медіарегулятор у середу, 2 лютого, пояснив це ухвалене напередодні рішення тим, що RT DE не має ліцензії на трансляцію у ФРН, необхідної згідно з чинним “Державним законом про модернізацію положення про ЗМІ в Німеччині”.

Додамо

Кілька тижнів тому після блокування рахунків на основі 9-го пакету санкцій ЄС закрився і канал RT France, який транслював пропагандистський контент на франкомовні країни Африки.

Українські Національні Новини

Новини Світу