ukenru
sbu-viklikala-gritsenka-na-dopit-15-sichnya

СБУ викликала Гриценка на допит 15 січня

 • 10953 переглядiв

КИЇВ. 12 січня. УНН. Слідчі Служби безпеки України запросили політика Анатолія Гриценка на допит як свідка 15 січня поточного року через оприлюднення ним інформації щодо обставин російської окупації Донбасу та анексії Криму. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-центр СБУ.

"Слідчі СБ України дійсно запросили громадянина України Анатолія Гриценка на допит у якості свідка 15 січня поточного року. Виклик пов’язаний з оприлюдненням ним в одному з телевізійних ефірів інформації щодо обставин російської окупації Донбасу та анексії Криму", - повідомили у спецслужбі.

У СБУ відзначили, що вважають, що "свідчення громадян про відомі їм факти розгортання гібридної агресії РФ є патріотичною громадянською позицією". "Водночас, з подивом ознайомилися із сьогоднішньою заявою А.Гриценка, оскільки ще на початку тижня людина, яка, назвавши своє прізвище, заявила про юридичне представлення його інтересів, узгодила зручний для Гриценка час візиту до Служби та з’ясувала причини та підстави для запрошення. СБ України в чергове заявляє, що діє виключно в межах чинного законодавства", - додали у СБУ.

Нагадаємо, СБУ допитала екіпаж "Норда" щодо захоплення судна при анексії Криму.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП