samopochuttia-druzhyny-budanova-pryiniatne-ale-kurs-likuvannia-bude-dovhym-rozvidka

Самопочуття дружини Буданова "прийнятне", але курс лікування буде довгим - розвідка

 • 30882 переглядiв

Дружина очільника ГУР Кирила Буданова Маріанна досі проходить лікування після отруєння важкими металами, яке сталось наприкінці листопада. Про це розповів представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі національного марафону, передає УНН.

За його словами, самопочуття Маріанни "прийнятне", як і у розвідників, які також були отруєні. Вона постійно знаходиться під наглядом лікарів.

Юсов розповів, що українські медики вчасно помітили ознаки отруєння і запобігли ймовірним негативним наслідкам. Курс лікування Маріанни Буданової буде довгим. При цьому її шпиталізація вже закінчилась.

Крім цього, в українській розвідці змінили протокол безпеки та вжили додаткові заходи після інциденту. Які саме – Юсов не повідомив.

"Звісно, додаткові безпекові заходи було вжито, всі необхідні дії та висновки були зроблені", - коротко пояснив представник ГУР.

Він також зазначив, що процес розслідування внаслідок отруєння Маріанни та розвідників не швидкий. Коли будуть відомі певні результати - суспільство буде поінформоване.

Нагадаємо, 28 листопада стало відомо, що дружину глави ГУР Буданова отруїли важкими металами. Речовини, які знайшли у крові жінки не використовуються в побуті та військовій справі. Їх наявність може вказувати на цілеспрямовану спробу отруєння конкретної людини.

Антоніна Туманова

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Сумщина: армійці рф обстріляли сім громад у прикордонній зоні

     • 111886 переглядiв