ukenru
saakashvili-znepritomniv-pislya-zustrichi-z-advokatami-yogo-vinesli-z-kimnati-dlya-pobachen-na-noshakh

Саакашвілі знепритомнів після зустрічі з адвокатами. Його винесли з кімнати для побачень на ношах

 • 18144 переглядiв

КИЇВ. 18 листопада. УНН. Ув'язнений експрезидент Грузії Міхеіл Саакашвілі знепритомнів після зустрічі з адвокатами в лікарні Глданської в'язниці. Його винесли з кімнати для побачень на ношах. Про це повідомляє УНН із посиланням на Новости-Грузия.

Деталі

"Міша виходив після зустрічі з адвокатами, послизнувся та впав. Після цього я не чув його голосу, очі він не розплющував. Принесли ноші та винесли його... До цього він почував себе дуже погано", — зазначив адвокат ув'язненого Бека Басилая.

Адвокат не знає, у якому зараз стані Саакашвілі. Офіційних коментарів від Спеціальної пенітенціарної служби Мін'юсту Грузії досі не було.

За інформацією грузинських каналів, наразі біля Глданської в'язниці перебуває велика кількість поліцейських та спецтехніки. Журналісти зазначають, що реанімобіля біля центрального входу до пенітенціарної установи поки що немає.

Нагадаємо

Експрезидента Грузії Міхеіла Саакашвілі затримали 1 жовтня у Тбілісі. Повідомляли, що він незаконно перетнув кордон країни.

Колишній грузинський лідер голодує вже понад 40 днів на знак протесту, оскільки вважає себе політв’язнем.

8 листопада Саакашвілі перевели з колонії міста Руставі до лікарні Глданської в'язниці.

16 листопада омбудсмен Грузії сформувала групу медиків для обстеження ув'язненого. У вівторок лікарі відвідали тюремну лікарню та оглянули колишнього грузинського лідера. Вони заявили, що стан пацієнта критичний і рекомендували перевести його до приватного госпіталю.

Українські Національні Новини

Політика