rukh-suden-ukrayinskim-koridorom-prodovzhuyetsya-yak-do-tak-i-z-portiv-velikoyi-odesi-kubrakov

Рух суден українським коридором продовжується: 91 судно вивезло вже 3,3 млн тонн сільськогосподарської та металопродукції

 • 30471 переглядiв

КИЇВ. 9 листопада. УНН. Рух суден українським коридором продовжується як до, так і з портів Великої Одеси, з 8 серпня 91 судно вивезло 3,3 млн тонн сільськогосподарської та металопродукції, 116 суден зайшли в три порти, повідомив у четвер віце-прем’єр-міністр з відновлення - міністр розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександр Кубраков, пише УНН.

Цитата

"Рух суден продовжується як до, так і з портів Великої Одеси. 6 суден із 231 тис. тонн сільськогосподарської продукції на борту вийшли з портів Великої Одеси та прямують у бік Босфору. 5 суден очікують входу в порти для завантаження. Рух українським коридором тривав, незважаючи на систематичні атаки росії на портову інфраструктуру", - вказав Кубраков у соцмережі Х.

Деталі

Віце-прем'єр повідомив, що "з 8 серпня 2023 року 91 судно вивезло 3,3 млн тонн сільськогосподарської та металопродукції, 116 суден зайшли в порти Одеса, Чорноморськ і Південний".

"Сили оборони роблять все можливе для протидії російським атакам на портову інфраструктуру. Світ уже зрозумів, що для цього агресора не існує принципів міжнародного права. Ми вдячні нашим партнерам за підтримку протиповітряної оборони", - наголосив він.

Нагадаємо

Україна оголосила тимчасові коридори для торгових суден у Чорному морі у серпні.

Українські Національні Новини

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    "Приліт" по базі окупантів у Скадовську: показали наслідки

     • 107653 переглядiв

    Які аромати та парфуми будуть у тренді у 2024 році?

     • 32148 переглядiв