ukenru
rufer-obstezhiv-zhk-na-kakhovskiy

Руфер обстежив ЖК на Каховській

 • 26359 переглядiв

КИЇВ. 1 липня. УНН. Руфер-інспектор обстежив висотки житлового комплексу по вул. Каховська в Києві, повідомляє УНН з посиланням на abcnews.

Руфер обрала саме ЖК на Каховській, що зводиться ХК "Київміськбуд", через його близьке розташування до Гідропарку - традиційного місця відпочинку киян у літню спеку.

Житловий комплекс будується у Дніпровському районі Києва, на Микільській Слобідці, по вул. Каховська, 60.

"Добиратися до ЖК дуже легко - від метро "Лівобережна" я йшла близько 20 хвилин прогулянковим кроком у бік вулиці Митрополита Андрея Шептицького. Але доїхати сюди можна і на транспорті - у 30 метрах від ЖК є зупинка громадського транспорту", - розповіла руфер.

На площі 4,4 га розмістилися п'ять 26-поверхових будинків: чотири "свічки" і один восьмисекційний. Двір між будинками, розташованими по периметру ділянки, буде вільним від машин. Для них будується окремий підземний паркінг на 292 місця, а за межами двору - гостьова парковка.

Зараз у дворі ведуться активні роботи з облаштування. Забудовник обіцяє зелену територію з брукованими доріжками, сучасними дитячими та спортивними майданчиками, а також зонами відпочинку для дітей і дорослих. На перших поверхах комплексу розмістяться комерційні приміщення, тому, щоб випити кави з друзями або купити товари першої необхідності, далеко ходити не доведеться. Також у дворі забудовник побудує сучасний дитячий сад.

На сьогодні три висотки вже введені в експлуатацію, а четверта "свічка" і п'ятий восьмисекційний будинок ще будуються.

Будинки зводяться за монолітно-каркасною технологією, зовнішні стіни "свічок" заповнюються керамзитобетоном, у восьмисекційному будинку використовують газоблок. Внутрішні міжквартирні стіни виконані з цегли, міжкімнатні - з 250-мм керамзитобетонних блоків. Фасади утеплюються базальтовою ватою, яка є прекрасним звукоизолятором, і покриваються штукатуркою.

У введених в експлуатацію будинках під'їзди облаштовані, в них виділено комфортне приміщення для консьєржа та зроблений ремонт у спокійних світлих тонах. Кожну секцію обслуговують три безшумних ліфти: пасажирські і вантажопасажирський. Що важливо, усі вони розраховані на роботу в режимі "пожежа".

Квартири мешканці отримають без обробки, лише на підлогах буде цементно-піщана стяжка по технології "плаваюча підлога". Забудовник також встановлює радіатори, металеві протиударні вхідні двері та металопластикові вікна з двокамерним склопакетом. Усі комунікації (вода, тепло, електрика) - централізовані.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу