ukenru
rozvidka-rosiya-aktivizuvala-zaluchennya-svoyikh-gromadyan-do-bandugrupovan-l-dnr

Розвідка: Росія активізувала залучення своїх громадян до бандугруповань "Л/ДНР"

 • 8619 переглядiв

КИЇВ. 6 червня. УНН. Росія активізувала вербування своїх громадян до терористичних підрозділів "Л/ДНР". Про це сьогодні на брифінгу у Києві з посиланням на дані української розвідки повідомив речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник, передає кореспондент УНН.

"За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, російське окупаційне командування активізувало заходи щодо залучення громадян РФ для поповнення особовим складом з’єднань і частин т.зв. 1 і 2 АК", - сказав Мотузяник.

Він зауважив, що при цьому, так звані місцеві "органи державної безпеки" спільно з представниками ФСБ РФ посилюють заходи з приховування перебування російських громадян у складі підрозділів окупаційних військ. Російським найманцям оформлюються паспорти "Л/ДНР", а документи, які підтверджують громадянство РФ вилучаються.

Нагадаємо, за інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування т.зв. 1-го та 2-го АК посилює спроможності підпорядкованих з’єднань і частин щодо їх застосування у взаємодії з військами Південного військового округу ЗС РФ.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП