rozvidka-pro-zaes-nebezpeka-teraktu-isnuye-na-vsikh-zakhoplenikh-rosiyeyu-obyektakh

Розвідка про ЗАЕС: небезпека теракту існує на всіх захоплених росією об'єктах

 • 425404 переглядiв

КИЇВ. 6 липня. УНН. На всіх об'єктах, які залишаються захопленими росіянами, зокрема, на Запорізькій АЕС, існує небезпека навмисних терактів, як ми це бачили на прикладі Каховської ГЕС. Про це журналісту УНН повідомив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов.

Цитата

«Насамперед ідеться, звичайно, про шантаж, у цій ситуації ядерний шантаж. Враховуючи, що подібні дії не виняток з боку російських окупантів. Так само є інформація про замінування "Кримського титану". Фактично, ідеться про те, що вони погрожують українцям та світу, що в разі активних дій Сил безпеки та оборони щось на цих об'єктах може статися. Тобто це звичайна практика терористів та риторика терористів з боку держави-агресора», - сказав Юсов.

Він зазначив, що інформація стосовно замінування "Кримського титану" підтверджується.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ГУР повідомляли, що рф готує евакуацію з кримського Армянська та збирається вчинити теракт на підприємстві "Кримський титан"

«Частина документації з заводу вивезена, як і з деяких інших підприємств на території пів острова. Стосовно всіх об'єктів, які залишаються захопленими російськими окупантами існує небезпека навмисних дій, і навмисних терактів, як ми це бачили на прикладі Каховської ГЕС», - сказав Юсов.

Доповнення

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов заявляв, що небезпека штучної техногенної катастрофи на Запорізькій АЕС спадає.

Голова МЗС України Дмитро Кулеба повідомляв, що іноземні партнери донесли до кремля неприпустимість ядерного терору у війні з Україною.

Наразі МАГАТЕ заявляє, що не бачить ознак підготовки можливого теракту на ЗАЕС, проте для більш точної оцінки потрібен додатковий доступ.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    З полону вдалось повернути 45 українців – ОП

     • 308695 переглядiв

    Майже традиція: в окупованій Макіївці знову "бавовна"

     • 481375 переглядiв

    Вакцинація проти COVID-19 стала не обов'язковою - МОЗ

     • 610865 переглядiв