ukenru
rozstril-polonenogo-za-slova-slava-ukrayini-lubinets-rozislav-video-rosiyskikh-zvirstv-kolegam-ombudsmanam

Розстріл полоненого за слова "Слава Україні": Лубінець розіслав відео російських звірств колегам-омбудсманам

 • 4615905 переглядiв

КИЇВ. 6 березня. УНН. Омбудсмен України Дмитро Лубінець відправив відео розстрілу українського військовополоненого за слова "Слава Україні" міжнародним партнерам та колегам-омбудсманам з різних країн світу як підтвердження чергового воєнного злочину росії, передає УНН.

Деталі

За словами омбудсмена, росії доведеться відповідати за кожен скоєний воєнний злочин.

"Розстріл українського військовослужбовця, який потрапив у полон, — це порушення Женевських конвенцій. Це виявлення ницості та підлості. Коли у всьому світі слова «Слава Україні» викликають шану, повагу та гордість, росіяни за українське гасло розстрілюють...", - написав Лубінець.

За словами омбудсмена, "дуже боляче дивитися на те, що роблять з нашими людьми окупанти. Мета України, як і всього демократичного світу, — притягнення російської федерації до відповідальності".

"Відправив це відео міжнародним партнерам та колегам-омбудсманам з різних країн світу як підтвердження чергового воєнного злочину росії", - резюмував Лубінець.

Раніше

Мережею шириться відео нового звірства росіян над українським військовополоненим. На нього вже відреагували в ОП - заявили, що за кожен воєнний злочин буде розплата.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП