ukenru
rozpochavsya-chergoviy-sud-u-spravi-g-kernesa

Розпочався черговий суд у справі Г.Кернеса

 • 9808 переглядiв

ПОЛТАВА-КИЇВ. 6 березня. УНН. У Київському районному суді Полтави розпочалося чергове судове засідання у справі очільника Харкова Геннадія Кернеса, передає кореспондент УНН-Центр.

Зазначається, що на засіданні присутній сам Г.Кернес та обвинувачені тілоохоронці мера Харкова В.Бліннік та Є.Сміцький. Присутній на засіданні потерпілий С.Ряполов та його адвокат. Ще один потерпілий О.Кутянін не зміг бути присутнім на сьогоднішньому засіданні.

Попри те, що засідання було анонсовано на 11:00, воно розпочалось із запізненням у півгодини. Суддя А.Антонов оголосив початок об 11:29.

Сьогодні продовжується допит свідків обвинувачення.

Нагадаємо, на минулому засіданні у справі Г.Кернеса допитали вісьмох свідків − правоохоронців із Харкова. Більшість із допитаних свідків повідомила, що нічого не пам'ятає про події 25 січня 2014 року, а останній восьмий свідок відмовився свідчити проти себе, оскільки фігурує в іншому кримінальному провадженні, що стосується цієї справи. За час допиту із 74 свідків зі сторони обвинувачення до суду не з’явилися 23 особи.

Нагадаємо, 2 березня 2015 року слідчими Генеральної прокуратури України Г.Кернесу було повідомлено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч.ч.2, 3 ст.27, ч.2 ст.146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ч.ч.2, 3 ст.27, ч.2 ст.127 (катування), ч.ч.2, 3 ст.27, ч.1 ст.129 (погроза вбивством) КК України та оголошено про завершення досудового розслідування.

Українські Національні Новини

Політика