ukenru
rozglyad-spravi-a-pasishnika-znovu-vidklali

Розгляд справи А.Пасішника знову відклали

 • 7493 переглядiв

КИЇВ. 13 березня. УНН. Розгляд кримінального провадження за обвинуваченням Андраія Пасішника в незаконному впливі на посадову особу знову відклали. Про це УНН повідомили у прес-службі САП.

Сьогодні, 13 березня 2017 року у Солом’янському районному суді міста Києва відбулося підготовче судове засідання у кримінальному провадженні за обвинуваченням А.Пасішника за ч.1 ст. 344 Кримінального кодексу України, а саме в незаконному впливі на посадову особу з метою перешкодити виконанню нею своїх службових обов'язків та домогтися ухвалення нею незаконного рішення.

Судом було розглянуто та задоволено клопотання про самовідвід судді О.Криворот в зв’язку з чим розгляд провадження знову відкладено на невизначений строк до визначення автоматичною системою третього судді до складу суду.

Нагадаємо, що 23 лютого 2017 року Солом’янським районним судом міста Києва було розглянуто та задоволено клопотання про самовідвід судді О.Курової в зв’язку з чим розгляд провадження вже відкладався до визначення автоматичною системою третього судді до складу суду.

Також нагадаємо, що це перше кримінальне провадження в Україні за обвинуваченням за ч.1 ст. 344 Кримінального кодексу України, а саме в незаконному впливі на посадову особу з метою перешкодити виконанню нею своїх службових обов'язків та домогтися ухвалення нею незаконного рішення. Не зважаючи на те, що САП скерувала обвинувальний акт до суду ще 22 квітня 2016 року, ще не відбулося жодного засідання по суті справи.

 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП