ukenru
rosiysska-storona-stskk-vidmovilas-nadati-garantiyi-tishi-dlya-remontu-lep-m-magomedov

Російсьска сторона СЦКК відмовилась надати гарантії "тиші" для ремонту ЛЕП - М.Магомедов

 • 11498 переглядiв

КИЇВ. 26 лютого. УНН. Російська сторона СЦКК відмовила гарантувати електрикам безпеку на час проведення ремонту місця прориву ЛЕП в Авдіївці. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" повідомив директор Авдіївського коксохімічного заводу Муса Магомедов, передає УНН

"Ремонтники годину назад вже виїхали на Костянтинівку, де вони базуються, тому що ми отримали офіційну відмову, і на ремонт бригади вийти не змогли", - каже Магомедов.

За його словами, як тільки дадуть дозвіл з протилежного боку, відремонтувати лінії передач ремонтники зможуть вже за пару годин.

"Ми чекаємо дозволу постійно, як тільки дадуть, роботи там максимум на дві години, ми розуміємо що робити, в якому місці, тут питання лише в дозволі та в "режимі тиші", - зазначив він.

Директор коксохіму також розповів, що ситуацію з теплопостачанням міста вдається контролювати. Світло в лікарні, школах, дитячих садках забезпечують генератори.

Як повідомляв УНН, російська сторона в Спільному центрі з контролю і координації (СЦКК) так і не надала письмових гарантій припинення вогню в районі пориву ЛЕП.

Українські Національні Новини

Суспільство