rosiyski-shkolyari-vivchatimut-podvigi-daryi-duginoyi-ta-boyovika-motoroli

російські школярі вивчатимуть "подвиги" дар'ї дугіної та бойовика "мотороли"

 • 529628 переглядiв

КИЇВ. 28 червня. УНН. російські школи отримали від міністерства освіти рф матеріали про так званих "сучасних героїв". До списку потрапили пропутінські діячі та бойовики, такі як арсен "моторола" павлов, пише УНН з посиланням на росЗМІ.

Деталі

Мінпросвіти рф розіслало рекомендаційні листи з новими російськими "героями" для проведення "просвітницької роботи та організації тематичних заходів за участю дітей та молоді". Крім шкіл, матеріали було надіслано до дитячих садочків та закладів додаткової освіти. Дітям пропонують розповісти про військових злочинців. До списку "героїв" потрапили бойовик так званої "днр" арсен "моторола" павлов, артилеристка ольга качура, глава батальйону "спарта" володимир жога.

До списку потрапила і дочка філософа-шовініста олександра дугіна - дар'я, а також пропутінські діячі, які підтримують війну в Україні, - диригент валерій гергієв і засновник putin team, хокеїст олександр овечкін.

Доповнення

Нагадаємо, наступного тижня в Гаазі розпочне роботу Міжнародний центр з переслідування за злочин агресії проти України. Він буде приєднаний до спільної слідчої групи, створеної за участю 6 країн-членів ЄС, України та за підтримки Міжнародного кримінального суду. Його мета - збереження та зберігання доказів для майбутніх судових процесів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: путін перестав виїжджати за кордон після ордера Гаазького трибуналу - ЗМІ

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі