ukenru
rosiyska-zhurnalistka-yevgeniya-albats-priyikhala-v-ukrayinu-u-dpsu-ne-znayut-za-yakim-pasportom-vona-peretnula-kordon

Російська журналістка Євгенія Альбац приїхала в Україну: у ДПСУ не знають, за яким паспортом вона перетнула кордон

 • 1209997 переглядiв

КИЇВ. 13 березня. УНН. Російська журналістка Євгенія Альбац приїхала в Україну. Про це вона повідомила на своєму Facebook, передає УНН.

Деталі

Перший допис Альбац з’явився 7 березня, де вона повідомила, що прибула до Хмельницького “двома літаками, автівкою та потягом”. У дорозі до України журналістка була 32 години.

Після того Альбац поїхала до з Вінниці 8 березня, а звідти у Київ, де навіть відвідала Стіну пам'яті загиблим у російсько-українській війні на Михайлівській площі.

Останній її допис про відвідування українських міст присвячений Одесі.

За даними медіа, Альбац товаришувала з кремлівськими пропагандистами, зокрема, маргаритою симоньян. Також вона підтримувала російську агресію проти України, а в ефірах зазначала, що “хвилюється за російських військовослужбовців”, та наголошувала про те, що в окупантів не вистачає бронежилетів.

Наразі у ЗМІ поширюється інформація, що російська пропагандистка перетнула кордон за російським паспортом. Повідомляється також, що в неї також є паспорт Держави Ізраїль.

УНН звернувся до Державної прикордонної служби для уточнення інформації, проте там повідомили, що не володіють інформацією стосовно того, яким чином Євгенія Альбац перетнула державний кордон.

Цитата

“В нас немає інформації стосовно того, як, коли та за яким паспортом Євгенія Альбац перетнула державний кордон”, – повідомив у коментарі УНН речник ДПСУ Андрій Демченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Внаслідок повномасштабної війни в Україні загинуло 43 медійники

Українські Національні Новини

Суспільство