ukenru
rosiyanina-z-druzhinoyu-zatrimali-za-utrimannya-shesti-bordeliv

Росіянина з дружиною затримали за утримання шести борделів

 • 14862 переглядiв

КИЇВ. 11 квітня. УНН. У столиці оперативники викрили шість борделів, які працювали під виглядом масажного салону. Про це УНН повідомляє з посиланням на дані відділу комунікації поліції Києва.

Правоохоронці отримали оперативну інформацію щодо роботи борделів у столиці та Київській області. За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України.

У межах кримінального провадження, як зазначається, слідчі провели 11 санкціонованих обшуків, під час яких вилучили гроші, мобільні телефони, чорнові записи та банківські картки.

"Ми встановили, що громадянин Російської Федерації зі своєю дружиною організували секс-бізнес, влаштувавши під виглядом масажних салонів місця розпусти. Також із ними спільно працювали троє диспетчерів, які приймали замовлення від клієнтів", вказав т.в.о. начальника відділу управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, столичної поліції Олексій Гаврилюк.

Правоохоронці з’ясували, що зловмисники розміщували рекламні оголошення на одному із сайтів у мережі інтернет. За годину еротичних послуг клієнти платили від 800 до 1000 гривень, із них жінки отримували 40%, а організатори – 60%.

"Сімейну пару, які координували функціонування борделів, затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Фігурантам загрожує до семи років ув’язнення", - додав Гаврилюк.

Як зазначається, подружжя організувало діяльність місць розпусти, де надавали послуги сексуального характеру близько 50 жінок.

Нагадаємо, харків'янин облаштував бордель під виглядом масажного салону.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП