rosiyani-rozglyadayut-stsenariy-vidkhodu-z-krimu-predstavnik-gur

росіяни розглядають сценарій відходу з Криму – представник ГУР

 • 633593 переглядiв

КИЇВ. 23 червня. УНН. Представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов, відповідаючи на запитання щодо реакції окупантів на обстріл Чонгарського мосту, заявив , що російські сили розглядають ймовірність відходу з півострова. Про це пише УНН із посиланням на коментар представника ГУР в ефірі Радіо Свобода.

Цитата

«Один з реальних сценаріїв , який розглядають окупанти - це відхід з Криму. Значна частина працівників окупаційної адміністрації та командування розуміючи це свої сім’ї вже вивезли та активі також.

Низка окупаційних підприємств в українському Криму готуються до евакуації, в тому числі збирають документи для перевезення на територію РФ», – розповів представник ГУР.

За його словами, якщо подивитися на траншеї, які російські сили облаштовують в тимчасово окупованому Криму, то можна побачити, що значна їх частина розташована далеко від кордону з материкової частиною України.

Доповнення

На тлі пошкодження Чонгарському мосту до Криму у Силах оборони Півдня заявили, що дії українських військових спрямовані на те, аби зруйнувати ворожі плани, а не інфраструктуру.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На Камчатці почав вивергатися найбільший вулкан Євразії

     • 1042920 переглядiв

    Samsung Galaxy S22 - ідеальний смартфон із гідним функціоналом

     • 1030348 переглядiв