rosiyani-mozhut-gotuvati-provokatsiyi-na-den-narodzhennya-putina-gromov

Росіяни можуть готувати провокації на день народження путіна - Громов

 • 267032 переглядiв

КИЇВ. 6 жовтня. УНН. Завтра, 7 жовтня в день народження російського диктатора володимира путіна окупанти можуть вдатися до провокацій. Про це під час брифінгу повідомив заступник начальника головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов, інформує УНН.

Цитата

«Враховуючи нав’язливість якихось там пам’ятних дат або якихось сакральних дат нашого ворога, ми пам’ятаємо, що на День нашої незалежності противник здійснював масовані удари, застосовував усі можливі види зброї, аби посіяти паніку у наших рядах та наносити максимальне ураження як цивільній, так і військовій інфраструктурі. Не виключається, звичайно, що противник буде намагатися все ж таки зробити (це – ред.) і на день народження свого вождя», - сказав Громов.

Деталі

Він зазначив, що можливо це буде здійснено за командою путіна, або це буде самостійне прийняття рішення будь-якими військовими керівниками.

«Якщо це буде прийняття рішення самостійне військовими керівниками, то більше за все, бажалось би, щоб вони накосячили й були прийняті подальші кадрові рішення стосовно керівного складу збройних сил країни-агресора», - зазначив Громов.

Додамо

7 жовтня путін відзначатиме день народження, йому виповниться 70 років.

Доповнення

Раніше про провокації попереджали 9 травня та 24 серпня.

Речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат повідомляв, що велика кількість повітряних тривог в День Незалежності України була пов'язана з тим, що російські війська здійснювали багато імітаційних вильотів літаків.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Гайдай підтвердив звільнення Греківки на Луганщині

     • 108072 переглядiв