rosiya-ne-maye-resursiv-dlya-uchasti-v-gontsi-yadernikh-ozbroyen-minoboroni-ssha

росія не має ресурсів для участі в гонці ядерних озброєнь - міноборони США

 • 792419 переглядiв

КИЇВ. 28 лютого. УНН. росія не має ресурсів для "необмеженої" гонки ядерних озброєнь, заявив заступник міністра оборони США з питань політики Колін Каль, відповідаючи на питання про рішення путіна призупинити дію договору про СНО. Про це УНН пише посилаючись на CNN.

Цитата

"Щиро кажучи, росія не в тому становищі, щоб вести нестримну гонку ядерних озброєнь. Вони не мають грошей, особливо з урахуванням навантаження на їхні збройні сили через війну, санкції, експортний контроль".

"Я думаю, що з практичної точки зору це не змінило ситуації", - сказав Каль законодавцям у комітеті Палати представників у справах збройних сил у вівторок.

Він додав, що якщо Москва застосує будь-яку ядерну зброю в рамках свого вторгнення в Україну, високопоставлені офіційні особи США дали зрозуміти, що наслідки будуть серйозними.

Хоча він зазначив, що необхідно проявляти пильність з огляду на те, що росія залишається небезпечною державою з великою кількістю ядерної зброї, він зазначив, що малоймовірно, що Москва застосує ядерну зброю.

"Вони вже порушили режим перевірок, виправдовуючись Ковідом та іншим. Також цікаво, що путін вирішив призупинити, а не вийти із договору СНО. Я думаю, що це фактично показник того, що це неефективний вплив на нас", - сказав Каль законодавцям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Москва не бачить перспективи для зустрічі із США щодо СНО

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    В МЗС України відреагували на відвідання журналістом NBC Криму

     • 1037374 переглядiв

    Встановлено 16-річного адміністратора групи "ПВК Редан"

     • 1382498 переглядiв