rosiiski-viiska-vidpravliaiut-na-liniiu-vohniu-poranenykh-soldativ-the-telegraph

російські війська відправляють на лінію вогню поранених солдатів - The Telegraph

 • 18147 переглядiв

російська армія відправляє поранених солдатів на передову в "м'ясних хвилях" атак, демонструючи зневагу до життя піхотинців.

Російська армія використовує поранених солдатів на лінії фронту під час повільного і виснажливого літнього наступу. Відповідні штурмові загони часто складаються зі звільнених ув'язнених і покалічених піхотинців. Про це пише британське видання The Daily Telegraph, передає УНН.

Деталі

росія відправляє поранених солдатів назад на лінію фронту під час нападів "м'ясної хвилі". Тактика показує явну зневагу до піхотинців, оскільки командири кидають тисячі людей на передову в повільному і виснажливому літньому наступі, пише Telegraph.

М'ясні штурмові загони часто складаються з піхотинців, звільнених в'язнів і покалічених.

 - ідеться в матеріалі.

За інформацією The Daily Telegraph, військовослужбовці записали відео з проханням до свого начальства надати їм належне лікування, коли вони отримують наказ повернутися в бій.

Навіщо відправляти в бій поранених і змучених людей? Це те саме, що відправляти людей на смерть

- заявили двоє солдатів 1009-го полку у відео, опублікованому в соціальних мережах.

У ще одному відеоролику показано групу поранених, деякі з яких ходили на милицях, які відчайдушно заявили, що це їхня остання можливість відстоювати свою позицію.

 "Почуйте нас, будь ласка, почуйте нас, почуйте нас, почуйте нас. Це наш останній шанс. У нас більше немає варіантів", - заявили вони на камеру.

Український солдат із позивним "Хантер" розповів, що російських солдатів "просто залишають на позиціях помирати".

Це поширена ситуація, коли в полон потрапляють поранені російські військові. За їхніми словами, вони були кинуті власними товаришами без їжі та води помирати

- сказав він.

Доповнення

Незважаючи на гучні перестановки в керівництві російського міністерства оборони, застосування самогубних атак за допомогою людської хвилі, схоже, не зменшилося.

Багато українських солдатів, які розмовляли з The Telegraph, розповіли, що не наважуються рятувати росіян через їхню непохитну рішучість продовжувати битися навіть після потрапляння в полон.

деякі поранені солдати хочуть швидко здатися, але він бачив, як інші "стріляють до останнього", навіть намагаються підірвати гранати, коли їм надають медичну допомогу.

- повідомляє газета.

Лубінець пропонував рф змінити принцип обмінів: хто довше в полоні - той раніше виходить09.07.24, 16:31

Ігор Тележніков

Війна

Популярні

Новини по темі

На Миколаївщині повідомили про аварійні вимкнення світла

 • 29563 переглядiв

Іспанія заявила про передачу Україні ще 10 танків Leopard

 • 19724 переглядiв