rosiiany-zavdaly-aviaudaru-po-sumshchyni-poraneno-trokh-liudei-sered-yakykh-dity

росіяни завдали авіаудару по Сумщині: поранено трьох людей, серед яких діти

 • 27066 переглядiв

Двоє дітей у віці 6 і 10 років і один дорослий були поранені, коли російські війська скинули керовані авіабомби на житловий район у Великописарівській громаді Сумської області, пошкодивши п'ять будинків і гараж.

Сьогодні вранці окупаційні війська рф скинули авіабомби на Сумщину. Внаслідок ворожого удару постраждала багатодітна родина, зокрема поранено двох дітей. Про це заявили у Сумській обласній військовій адміністрації, пише УНН.

Деталі 

Зазначається, що о 9.20 росіяни завдали авіаудар по Великописарівській громаді Сумського району. З ворожого літака були скинуті керовані авіаційні бомби на житловий сектор населеного пункту.

Попередньо, внаслідок обстрілу постраждала багатодітна родина: поранено двоє дітей віком 6 та 10 років. Також поранень зазнала одна доросла людина

- резюмували у відомстві. 

В ОВА додають, що внаслідок обстрілу пошкоджено також  п’ять приватних житлових будинків, гараж. На місці працюють всі необхідні служби, надається допомога постраждалим.

У Сумській ОВА спростували інформацію про ймовірний масований наступ з рф12.03.24, 11:21

Нагадаємо

російські військові у ніч на 12 березня та сьогодні вранці здійснили 9 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 96 вибухів.

Володимир Омельченко

Війна

Популярні

Новини по темі

Зеленський: У нас є план шляху до справедливого миру

 • 27266 переглядiв