rosiiany-prodovzhuiut-znushchannia-nad-ukrainskym-politviaznem-olehom-prykhodkom

росіяни продовжують знущання над українським політв’язнем Олегом Приходьком

 • 23515 переглядiв

російська влада продовжує знущатися над українським політв'язнем Олегом Приходьком, погрожуючи йому смертю в ізоляторі виправної колонії в краснодарському краї.

Знущання над українським політв'язнем Олегом Приходьком продовжується: тюремники відверто погрожують йому, що він помре у ШІЗО. Про це повідомив Омбудсман Лубінець Дмитро з посиланням на слова доньки політв’язня, пише УНН.

Деталі

65-річного кримського політв'язня Олега Приходька, утримують у штрафному ізоляторі виправної колонії №2 краснодарського краю протягом останніх трьох місяців без жодних підстав.

Цинізм полягає в тому, що тюремники відверто кажуть ув’язненому, що в ШІЗО він залишатиметься, допоки не помре, адже отримали наказ "згори". Про це повідомила донька бранця – Наталя

- пише Лубінець.

За його словами, він написав звернення до уповноваженої з прав людини в рф тетяни москалькової щодо неприпустимості постійного утримання у ШІЗО, встановлення обставин загрози життю українського політв’язня Олега Приходька та притягнення до відповідальності причетних до тортур над ним.

Нагадаємо

Адміністрація колонії суворого режиму №44 у місті Білово Кемеровської області рф відкрито погрожує та знущається із незаконно засудженого кримчанина Івана Яцкіна.

Щонайменше 36 незаконно засуджених кримських політв'язнів потребують негайної меддопомоги - омбудсмен27.03.24, 15:09

Ірина Колеснік

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    У Харкові знову повідомляють про чутні вибухи

     • 23321 переглядiв

    У Харкові знову пролунали вибухи

     • 24815 переглядiв