ukenru
rosiiany-prodovzhuiut-atakuvaty-sumshchynu-28-obstriliv-zi-119-vybukhamy

росіяни продовжують атакувати Сумщину: 28 обстрілів зі 119 вибухами

 • 27941 переглядiв

Окупанти 28 разів обстріляли прикордонні райони та населені пункти Сумської області, внаслідок чого сталося 119 вибухів з різних видів зброї, включаючи міномети, артилерію та безпілотники.

На Сумщині на 21:00 росіяни здійснили 28 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів, внаслідок чого зафіксовано 119 вибухів. Про це повідомляє Сумська обласна військова адміністрація, передає УНН.

Деталі

Станом на 21:00 окупанти здійснили 28 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів, внаслідок чого зафіксовано 119 вибухів.

У різних громадах області зареєстровано наступні інциденти:

- Зноб-Новгородська громада зазнала ударів з мінометів, крім того було зафіксовано обстріли з безпілотних літальних апаратів (БпЛА). Разом пролунало 9 вибухів.

- Великописарівська громада стала мішенню FPV дронів камікадзе (1 вибух), мінометних (9 вибухів) та гранатометник обстрілів (12 вибухів).

- Білопільська громада постраждала від мінометних  (10 вибухів) та артилерійських обстрілів (23 вибухів).

- Хотінська громада: окупанти вдарили з артилерії (5 вибухів). Також нанесено обстріл FPV дроном скидання ВОГ (1 вибух).

- Шалигинська громада потерпала від артилерії та мінометів (6 вибухів разом).

- Краснопільська громада: загарбники скинули 4 міни. Також були обстріли FPV дроном скидання ВОГ (2 вибухи) та артобстріл (13 вибухів).

- Есманьська громада: росіяни здійснили мінометні обстріли (15 вибухів).

- У Юнаківській громаді ворог здійснив обстріл FPV дронів камікадзе, з артилерії та мінометів. Разом було зафіксовано 8 вибухів.

- Середино-Будська громада потерпіла від обстрілу БпЛА (1 вибух).

10.04.24, 08:51 • [views_0]

Юлія Котвицька

Суспільство