rosiiany-obstrilialy-sumshchynu-ye-zahybli-ta-poraneni-sered-nykh-dytyna

Росіяни обстріляли Сумщину: є загиблі та поранені, серед них дитина

 • 28350 переглядiв

Сьогодні, 28 листопада, окупанти обстріляли місто Середина-Буди, що Сумщині, внаслідок чого загинуло щонайменше троє людей, ще троє отримали поранення. Серед загиблих 7-річна дівчина. Про це повідомляє Сумська обласна прокуратура, передає УНН.

Деталі

Слідчі з'ясували, що обстріл стався близько 12:30 год.  За попередніми даними росіяни з РСЗВ обстріляли цивільну інфраструктуру м. Середина-Буди Сумської області.

Унаслідок атаки окупантів зруйновано щонайменше 5 приватних будинків, з-під завалів дістали тіла двох загиблих жінок та двох поранених чоловіків. Також у власному авто поранення отримали цивільний чоловік та його 7-річна падчерка. Згодом дівчинка померла в лікарні

- йдеться в дописі.

Прокурори у взаємодії з іншими правоохоронцями документують наслідки обстрілів. Досудове розслідування здійснюється слідчими Управління Служби безпеки України в Сумській області.

Доповнення 

За процесуального керівництва Сумської обласної прокуратури проводиться досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднане з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Нагадаємо 

У Херсонській області російські війська скинули вибухівку на цивільний автомобіль у Бериславі, постраждав чоловік. Також просто на вулиці через ворожий обстріл поранено жінку у Дудчанах. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські війська обстріляли Херсонщину: одна людина поранена

Володимир Омельченко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський підписав закон про Держбюджет-2024

     • 26903 переглядiв