rosiiany-obstrilialy-selyshche-lyptsi-ta-vovchansk-na-kharkivshchyni-zahynula-divchynka-ye-postrazhdali

росіяни обстріляли селище Липці та Вовчанськ на Харківщині: загинула дівчинка, є постраждалі

 • 19359 переглядiв

14-річна дівчинка загинула і щонайменше четверо отримали поранення в результаті російських обстрілів Липців і Вовчанська в Харківській області. Повністю зруйнована поліклініка.

Внаслідок ворожого обстрілу Липців Харківської області загинула 14-річна дівчинка, також ще щонайменше двоє людей постраждали. Крім того, через удар керованими авіабомбами по Вовчанську поранення отримала ще одна людина, повністю зруйнована поліклініка.  Про це у середу повідомив голова ОВА Олег Синєгубов, передає УНН

Внаслідок ворожого обстрілу Липців загинула 14-річна дівчинка

- написав Синєгубов у Telegram.

За його словами, постраждали щонайменше двоє людей. 33-річна співробітниця аптеки, яка отримала уламкові поранення, та 16-річний хлопець госпіталізовані.

Окупанти також випустили дві керовані авіабомби по Вовчанську. 

Внаслідок ударів повністю зруйнована поліклініка.  Відомо про одного постраждалого, 34-річний чоловік із уламковими пораненнями госпіталізований до медичної установи.

Раніше УНН повідомляв, що російські війська сьогодні вдарили по Харківському району, спричинивши пожежу в магазині та аптеці, під завалами, можливо, є люди, повідомив у середу голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, пише УНН.

Тетяна Краєвська

Війна

Популярні

Новини по темі