rosiiany-obstrilialy-adminbudivliu-u-toretsku-poraneni-troie-liudei-yaki-pryishly-otrymaty-humdopomohu

росіяни обстріляли адмінбудівлю у Торецьку: поранені троє людей, які прийшли отримати гумдопомогу

 • 30895 переглядiв

Російські війська обстріляли у Торецьку на Донеччині людей, який прийшли до адміністративної будівлі отримувати гуманітарну допомогу. Трьох людей доставили з пораненнями в лікарню. Про це УНН повідомляє із посиланням на пресслужбу Донецької обласної прокуратури.

Деталі

Повідомляється, що 30 листопада, о 10:30, окупанти здійснили, ймовірно, мінометний обстріл Торецька. Ціллю російських військ став житловий квартал. Внаслідок обстрілів поранення отримали троє цивільних, які прийшли отримати гуманітарну допомогу до адмінбудівлі.

86-річну жінку та двох чоловіків віком 63 й 34 роки доставили у лікарню з осколковими пораненнями. Останній перебуває у тяжкому стані, вказали в прокуратурі.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Доповнення

Шістьма ракетами С-300 одночасно окупанти вдарили вночі по Покровському району Донеччини. Під обстріл потрапили Покровськ, Новогродівка та Мирноград. Внаслідок обстрілів постраждало 10 осіб, серед них 4 дитини. Парамедики поліції врятували немовля.

З-під завалів зруйнованого ударом армії рф будинку у Новогродівці на Донеччині дістали тіло чоловіка.

Тетяна Краєвська

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    "Ми знищимо ХАМАС": Нетаньяху після зустрічі з Блінкеном

     • 27963 переглядiв