robotu-konhresu-ssha-prodovzhyly-shche-na-tyzhden-nardep-ustinova

Роботу Конгресу США продовжили ще на тиждень - нардеп Устінова

 • 109768 переглядiв

Конгрес США відклав свої канікули, продовживши роботу до 21 грудня для можливого досягнення угоди, причому є ознаки того, що демократи, зокрема сенатор Шумер, можуть піти на поступки. Президент Байден також обговорив двопартійні зусилля щодо імміграційної реформи.

Роботу Конгресу США продовжили до 21 грудня. Вони мали піти на канікули 15 грудня. Про це повідомила нардеп від фракції "Голос", голова тимчасової спеціальної комісії ВРУ з питань моніторингу отримання та використання озброєння, наданого Україні міжнародними партнерами Олександра Устінова, передає УНН.

Не все пропало. Сьогодні сенаторам оголосили, що працюють до 21.12 замість 15 грудня. Продовжили роботу Конгресу ще на тиждень. А одже у нас є ще тиждень, тому тримаємо кулачки, щоб домовилися. Схоже демократи готові йти на поступки, зважаючи, що Сенатора Мерфі, який був переговорником від демократів відсторонили, і ще раз перемовини веде голова демократів в Сенаті сенатор Шумер 

- написала Устінова у Facebook.

Також вона написала: "Кажуть, що Байден після зустрічі з Зеленським теж сказав іти на поступки".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський пояснив, що впливає на терміни отримання допомоги від США

Доповнення

Президент США Джо Байден заявив, що потрібно змінювати імміграційну систему в США і його команда працює з демократами та республіканцями в Конгресі для того, щоб досягнути прийнятного компромісу.

Раніше повідомлялося, що речник Палати представників США від Республіканської партії Майк Джонсон погрожує відмовитися від підтримки нового фінансування допомоги Україні, якщо Білий дім не погодиться посилити безпеку кордонів.

Анна Мурашко

Політика

    Популярні

    Новини по темі