rheinmetall-vzhe-vyrobliaie-dlia-ukrainy-artsnariady-ta-otrymuie-novi-zamovlennia-shmyhal

Rheinmetall вже виробляє для України артснаряди та отримує нові замовлення – Шмигаль

 • 32920 переглядiв

За його словами глави уряду, це "флагманський проект єднання" сил України та європейських зброярів для досягнення справедливого миру.

Німецький збройний концерн Rheinmetall вже виробляє для України артилерійські снаряди та отримує на них нові замовлення. У найближчій перспективі планується запуск виробництва бронетехніки на українській території. Про це повідомив прем‘єр-міністр України Денис Шмигаль під час засідання уряду, передає УНН.

"У жовтня під час візиту до Берліну разом із канцлером Німеччини ми дали старт співпраці українського ОПК та німецького збройного концерну Rheinmetall. Підприємство вже виробляє для України артилерійські снаряди та отримує на них нові замовлення. У найближчій перспективі плануємо запуск виробництва бронетехніки на українській території", - розповів Шмигаль.

За його словами, це "флагманський проект  єднання" сил України  та європейських зброярів для досягнення справедливого миру.  

"У майбутньому так само будемо робити ставку на трансферт технологій, інвестиції в конструкторські розробки, нові виробництва та Military Tech.

Доповнення

Уряд України уклав з Rheinmetall контракт на постачання систем Leopard 1, включаючи 25 основних бойових танків Leopard 1A5, п'ять броньованих евакуаційних машин (Bergepanzer 2) і два танки для підготовки водіїв.

Анна Мурашко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Уряд звільнив першого заступника голови Держспецзв'язку

     • 25049 переглядiв