rf-zavezla-novykh-suddiv-na-tot-dlia-represii-mistsevoho-naselennia-tsentr-natsionalnoho-sprotyvu

рф "завезла" нових суддів на ТОТ для репресій місцевого населення – Центр Національного Спротиву

 • 40747 переглядiв

росія призначила дванадцять нових суддів, десять з яких є росіянами, а двоє - колаборантами, до фейкових судів на тимчасово окупованих українських територіях для репресій проти місцевого населення.

росія активізувала репресивні заходи на тимчасово окупованих українських територіях, призначивши дванадцять нових суддів у фейкові суди, десять з яких прибули з рф, а двоє - колаборанти. Про це повідомляє Центр Національного Спротиву, пише УНН.

У фейкові суди на ТОТ призначили дванадцять додаткових суддів, з яких десятеро з рф. У двох випадках йдеться про колаборантів. Всі вони пройшли "атестацію" й погоджені кремлем. Географія походження так званих суддів різноманітна: калмикія, чечня, й тд. Всі вони покликані сюди репресувати місцеве населення й легалізовувати фіктивні правочини

- пише ЦНС.

У Центрі Національного Спротиву зазначають, що усі вони є ворогами й замість заробітку отримують тут покарання та не допрацюють свій термін. Кожен може надати інформацію про пересування гастролерів й полегшити завдання силам Руху Опору.

Нагадаємо

На тимчасово окупованих територіях росіяни відмовляються ставити на облік вагітних українок без російського паспорта.

Ірина Колеснік

Війна

Популярні

Новини по темі

Буданов: спроби вбити путіна були, поки невдалі

 • 34221 переглядiв