rf-obstriliala-hromady-dnipropetrovshchyny-poshkodzheno-bahatopoverkhivku-ta-avto

рф обстріляла громади Дніпропетровщини: пошкоджено багатоповерхівку та авто

 • 23118 переглядiв

російські війська атакували кілька районів Дніпропетровської області артилерією та дронами-камікадзе. Пошкоджено багатоповерхівку, приватні будинки, авто та інфраструктуру, без жертв.

Армія рф протягом дня накривала вогнем низку громад Дніпропетровщини - цілили з артилерії та били дронами-камікадзе. Пошкоджено багатоповерхівку та авто. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, передає УНН.

Деталі

За даними голови ОВА, протягом дня ворог атакував кілька районів області. На Нікопольщині потерпали райцентр, Мирівська, Марганецька і Покровська громади. Агресор цілив з артилерії, бив дронами-камікадзе. Скинув і снаряд з БпЛА. Сталася пожежа. Знищені 2 приватні будинки та авто. Пошкоджена багатоповерхівка.

"Артобстріли пережили й Синельниківщина та Криворіжжя. В останньому дісталося Зеленодольській громаді. Там потрощені інфраструктура, сонячні панелі та господарська споруда. Вдень окупанти спрямували на Дніпропетровщину розвідувальний дрон. Його знищили оборонці неба", - додав Лисак.

Втім, не минулося без наслідків. Пошкоджень зазнали сонячні панелі. Всюди – без загиблих і постраждалих, резюмував голова ОВА.

На Дніпропетровщині знищили ворожий дрон-розвідник19.08.24, 13:39

Антоніна Туманова

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Поселитися у гуртожиток тепер можна через Дію

     • 13289 переглядiв

    У Львові створять 3D-моделі давніх писанок з 12 регіонів України

     • 12332 переглядiв