rf-ne-zdatna-zakhistiti-svoye-naselennya-vid-viyni-britanska-rozvidka

З кожним днем війна все ближче до дверей пересічних громадян рф - британська розвідка

 • 256987 переглядiв

КИЇВ. 31 липня. УНН. Безпілотники, що атакують москву; заколот "вагнера"; низка законодавчих ініціатив спрямованих на швидкий і масовий призов до армії; репресії - це події та фактори, які свідчать про все більшу незахищеність російського суспільства перед обличчям війни, йдеться у звіті на основі розвідданих Міністерства оборони Великої Британії, передає УНН.

Детали

російська влада надає першочергову увагу внесенню змін до законодавства, щоб дозволити швидше призвати до армії більше чоловіків, зауважили аналітики.

У середині липня 2023 року держдума підвищила граничний вік призову з 27 до 30 років, зберігши при цьому нижню межу на рівні 18 років.

Хоча строковики, що нині воюють в Україні - наразі не призовники, додаткові призовники звільняють професійних і мобілізованих військових з інших обов'язків всередині росії.

24 липня 2023 року президент путін підписав законопроект, який поступово підвищуватиме верхню вікову межу для осіб, що підлягають призову в резерві, причому старші офіцери тепер можуть бути мобілізовані до 70 років. 

Резервісти склали «часткову мобілізацію» восени 2022 року і могли б забезпечити швидше збільшення кількості готових воювати в Україні.

Цитата

"Ріст ймовірності бути змушеним воювати, атаки безпілотників на москву, винятковий рівень внутрішніх репресій і недавній заколот вагнера разом підкреслюють нездатність російської держави захистити населення від війни",- вважають аналітики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У рф ухвалили закон про заборону зміни статі

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    30 вибухів: по Сумщині з ночі ворог вдарив п'ять разів

     • 286713 переглядiв

    У Кривому Розі вибухи - Вілкул

     • 788248 переглядiв

    Центр Херсона вранці зазнав ворожого удару з "Граду", є жертва

     • 326703 переглядiв

    Понад 170 боїв за тиждень: Маляр розповіла, де активний ворог

     • 224475 переглядiв