rf-ne-zaproponuie-realnykh-perehovoriv-doky-ne-zaznaie-vahomoi-porazky-podoliak

рф не запропонує реальних переговорів, доки не зазнає вагомої поразки - Подоляк

 • 26331 переглядiв

Михайло Подоляк стверджує, що росія не піде на справжні мирні переговори, поки не зазнає серйозної поразки, і що будь-які нинішні розмови про переговори - це тактика уникнення відповідальності за свої дії в Україні.

росія ніколи не пропонує реальних переговорів, доки не зазнає вагомої поразки. Про це заявив радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк, передає УНН.

росія, навмисно починаючи масштабну війну в Україні, виходила лише з безумовного бажання тотально знищити суб’єктність і суверенітет України, захопити, поглинути й розорити якнайбільше українських територій, поставити на чолі зруйнованої країни маріонетковий уряд, залишивши країну в тотальній залежності від бажань і планів самої росії. Більш масштабний план рф передбачав шляхом ініціювання кровопролитної війни з Україною налякати західні еліти, розпочати процес реставрації СРСР і забезпечити подальше агресивне домінування на Європейському континенті

 - написав Подоляк у Telegram.

Він наголосив, що ні в лютому/березні 2022 року, ні в будь-який інший час, ні тим більше сьогодні жодних "реальних переговорів про мир" не було й не могло бути.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ніхто не тисне, щоб Україна сіла за стіл переговорів з рф — Зеленський

"Не треба жити в ілюзіях. рф ніколи не вела переговори – вона ультимативно вимагала визнати її право вбивати. Нині рф продовжує показувати, що їй треба "виконати всі завдання СВО", домогтися юридичного визнання прав власності росії на всі анексовані території, а головне, за жодних обставин не програти у війні, щоб не нести відповідальності за масові демонстративні воєнні злочини", - зазначив Подоляк.

Також він заявив, що будь-які заяви росії про "переговори" - це спроба виправдати агресію, уникнути відповідальності.

"Тож будь-які заяви країни-агресора про "переговори" або про те, що "рф ніколи не мала наміру завойовувати Україну", навіть незважаючи на очевидне масштабне вторгнення, масові вбивства цивільного населення, системне облаштування на окупованих територіях катівень і фільтраційних таборів, викрадання дітей, – це безумовна спроба виправдати агресію, уникнути відповідальності, зняти із себе звинувачення в односторонній агресії з очевидними геноцидними намірами і... отримати оперативно/тактичну паузу в самій війні. Щоб за час паузи остаточно занурити партнерів України в інформаційний хаос, внести корективи у свою воєнну стратегію, оновити військові виробництва та різко наростити руйнівні дії на наступному етапі війни. росія ніколи не пропонує реальних переговорів, доки не зазнає вагомої поразки", - заявив Подоляк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Держдепі США заперечили обговорення з Україною "мирних переговорів" із рф

Анна Мурашко

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Біля берегів Японії розбився військовий літак США

     • 25620 переглядiв