rf-namagayutsya-vikoristovuvati-shlyakh-cherez-armyansk-pislya-obstrilu-chongarskogo-mosta-gumenyuk

рф намагаються використовувати шлях через Армянськ після обстрілу Чонгарського моста – Гуменюк

 • 572345 переглядiв

КИЇВ. 29 червня. УНН. Після ударів по Чонгарському мосту, який з’єднує Крим із Херсонською областю, окупанти намагаються використовувати альтернативний шлях через Армянськ. Про це повідомила речниця ОК “Південь” Наталя Гуменюк, пише Радіо Свобода, передає УНН.

Цитата 

«Але він (Армянськ - ред.) надто близько до позицій Сил оборони України, і це нервує ворогів. Вони не відчувають безпеки у використанні цього логістично-транспортного шляху», – зауважила Гуменюк.

Проте водночас, за її словами, російські війська «бачать й розуміють», що зусилля ремонтувати Чонгарський міст не мають сенсу.

«Міст пошкоджено настільки, щоб не витримувати навантаження, яке передбачає пересування військової техніки та перевезення боєприпасів. Росіяни намагаються облаштувати понтонні переправи. Але якщо ми дістали до мосту, то що заважає дістати до понтонних переправ? Вони продовжують це робити в очікуванні наступної «бавовни». Постараємося, щоб чекали недовго», – наголосила Гуменюк.

Нагадаємо 

Раніше повідомлялось про пошкодження Чонгарського мосту внаслідок обстрілу. Міст зʼєднує Крим із Херсонською областю. Саме ця транспортна артерія була однією з головних для російського контингенту в окупованих частинах Запорізької та Донецької областей, де зараз ведуть наступ Збройні сили України.

Очільник окупаційної влади в частині Херсонської області володимир сальдо повідомив, що пошкодження Чонгарського мосту внаслідок обстрілу виявилися серйознішими, ніж передбачалося спочатку. Повідомлялося, що автобусного сполучення окупованого Генічеська з Кримом не буде до 30 червня.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Чоловіка, схожого на пригожина, бачили в пітєрє - росЗМІ

     • 1334513 переглядiв