ukenru
rf-nadali-informatsiyu-pro-stan-zdorovya-dudki

РФ надали інформацію про стан здоров’я Дудки

 • 11441 переглядiв

КИЇВ. 2 січня. УНН. Уповноважена ВР з прав людини Людмила Денісова отримала відповідь від Уповноваженого з прав людини в РФ Тетяни Москалькової щодо стану здоров’я українського політв’язня Володимира Дудки, якого утримують у СІЗО Сімферополя. Про це повідомила Уповноважена ВР з прав людини Людмила Денісова у Facebook, передає УНН.

“Нарешті до мене надійшла відповідь від Уповноваженого з прав людини в РФ Тетяни Москалькової. У відповідь на мій вересневий запит вона зазначила, що стан здоров’я Володимира Дудки задовільний. Володимир, у зв’язку з хронічними захворюваннями, перебуває під диспансерним наглядом, його консультують лікарі, проводяться клініко-лабораторні дослідження, а також видаються необхідні ліки“, -зазначила Денісова.

За її словами, цю інформацію підтверджує радник президента РФ, Голова Ради з розвитку громадянського суспільства і прав людини при Президентові РФ Михайло Федотов. Проте ніяких офіційних документів, які б підтвердили це, надано не було.

Людмила Денісова зазначила, запит щодо перевірки стан здоров’я українця вона направила ще у вересні 2018 року. Окрім того, 26 грудня вона вкотре зверталася до Тетяни Москалькової щодо значного погіршення стану здоров’я Володимира, адже йому загрожує інсульт.

Як повідомляв УНН, повідомляв, Володимир Дудка був затриманий в окупованому Російською Федерацією Криму за звинуваченням у підготовці “диверсій” на території півострова.

Українські Національні Новини

Політика