reznikov-stav-dyrektorom-bezpekovykh-i-oboronnykh-prohram-u-ukrainian-institute-for-the-future-popry-koruptsiini-skandaly

Резніков став директором "Безпекових і Оборонних Програм" у Ukrainian Institute for the Future попри корупційні скандали

 • 25710 переглядiв

Колишній міністр оборони Олексій Резніков, який подав у відставку через корупційні скандали, призначений директором програм безпеки та оборони Українського інституту майбутнього.

Ексміністр оборони Олексій Резніков, який пішов з посади через корупційні скандали із закупами для Міноборони, став директором "Безпекових і Оборонних Програм" в Ukrainian Institute for the Future. Про це написав у фейсбуці Ігор Ліскі засновник Ukrainian Institute for the Future, передає УНН.

Зустрічайте: новий Директор "Безпекових і Оборонних Програм" Ukrainian Institute for the Future. 
Зараз це самий актуальний напрямок і ми дуже віримо, що саме Oleksii Reznikov зможе дати свіжий поштовх в сфері оборони і безпеки нашої країни. Чекаємо на ваші ідеї, думки і співпрацю. Обіцяємо новий рівень аналітики, змісту та дискусії!
To be continued…

- написав Ліскі.

Нагадаємо

Олексій Резніков подав у відставку з посади міністра оборони у вересні 2023 року, на тлі кількох корупційних скандалів у Міноборони щодо закупівлі продуктів для ЗСУ за завищеними цінами. Тоді декілька вищих чиновників міністерства отримали підозри в розкраданні коштів, однак не сам Рєзніков. Його причетність так і не була доведена.

Моя совість абсолютно чиста.

– заявив Резніков, подаючи у відставку.

ІПСО проти Рєзнікова: дослідження виявило таємну операцію російського впливу16.12.23, 18:52

Популярні

Новини по темі

Жовква про участь Китаю у Саміті миру: китайці не кажуть ні

 • 24449 переглядiв