reznikov-rozpoviv-pro-novi-elementi-pidgotovki-viyskovosluzhbovtsiv-zsu-v-ispaniyi

Резніков розповів про нові елементи підготовки військовослужбовців ЗСУ в Іспанії

 • 409190 переглядiв

КИЇВ. 26 липня. УНН. Міністр оборони України Олексій Резніков розповів про програму навчання українських військових, яка являє собою не лише базову підготовку, а й адаптацію тактики під потреби ЗСУ на фронті, передає УНН.

Деталі

За словами міністра оборони, програма навчання українських воїнів у Координаційному тренувальному центрі в іспанському Толедо відтепер додатково зосереджується на трьох напрямах:

  • планування та проведення секційного тактичного навчання – бій у міських умовах,
  • дії військовослужбовців у складі екіпажу на бронетранспортері М113
  • проходження «вогневого коридору», що імітує бойову ситуацію.

Навчання допоможе їм оволодіти необхідними тактичними вміннями і навичками, які у подальшому будуть використані для захисту України.

«Кожна держава-партнер України має свій унікальний досвід застосування бойових підрозділів і ми вдячні, коли з нами діляться найкращим – у чому самі сильні. Іспанія підтримала нас, дала зброю і навчає захисників та захисниць України. Потрібно чітко розуміти, що навчальні програми, які пропонує для нас Королівство, стосуються не лише базової підготовки. Процес бойового навчання українських сержантів і солдатів підлаштований під конкретні потреби нашого війська на фронті. Вдячні владі Іспанії та всьому іспанському народові за небайдужість і дружнє плече Україні. Перемога над російськими загарбниками буде спільною», – зазначив Резніков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські танкісти завершують тренування на "Абрамсах" у Німеччині: інструктори розповіли подробиці

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У небі над Україною вдень знищили дві ракети "Калібр"

     • 484101 переглядiв