ukenru
respublikantsi-v-senati-zasudili-rishennya-pro-pochatok-protseduri-impichmentu-trampa

Республіканці в Сенаті засудили рішення про початок процедури імпічменту Трампа

 • 14234 переглядiв

КИЇВ. 24 жовтня. УНН. Сенатор-республіканець Ліндсі Грем представив сьогодні резолюцію, яка засуджує процес розслідування Палатою представників Конгресу США імпічменту президента США Дональда Трампа. Про це повідомляє УНН з посиланням на CNN.

Резолюція, співавтором якої є лідер більшості в Сенаті Мітч Макконнелл, закликає Палату представників провести голосування для ініціювання розслідування, щоб республіканці Палати представників могли брати участь в ньому, а президент Трамп - викликати свідків, повідомив в Twitter Грем.

"Я представив сьогодні резолюцію сенатору МакКоннеллу, мета якої - дати зрозуміти Палаті представників, що процес, в якому ви берете участь в зв'язку зі спробою імпічменту президента Трампа, виходить за рамки встановлених законом процедур, суперечить належну правову процедуру, як ми її знаємо ... і є істотним відхиленням від того, що Палата представників робила в минулому щодо імпічменту інших президентів ". сказав Грем сьогодні на прес-конференції.

Ліндсі Грем назвав поточне розслідування імпічменту президента Трампа "небезпечним для майбутнього інституту президента".

Грем використовував серію слайдів для порівняння розслідування імпічменту Трампа з тим, як було проведено розслідування щодо президента Клінтона.

Він назвав розслідування Трампа "таємною справою" і "шахрайством".

Раніше група американських законодавців від Республіканської партії увірвалася в зал у Палаті представників Конгресу США, де проходили слухання високопоставленої чиновниці Пентагону, чим завадили їй дати свідчення.

Нагадаємо, що у вересні спікер Палати представників Ненсі Пелосі оголосила про проведення офіційного розслідування у справі про імпічмент Дональда Трампа.

Українські Національні Новини

Новини Світу