rekonstruktsiia-oblasnoi-filarmonii-budivnytstvo-ukryttiv-u-shkolakh-kiper-rozpoviv-pro-zustrich-z-delehatsiieiu-shveitsarii

Реконструкція обласної філармонії, будівництво укриттів у школах: Кіпер розповів про зустріч з делегацією Швейцарії

 • 24605 переглядiв

Очільник Одеської облдержадміністрації Олег Кіпер зустрівся з генеральною директоркою Швейцарської агенції розвитку та співробітництва Патріцією Данці, передає УНН.

Деталі

У ході зустрічі сторони обговорили необхідність реконструкції обласної філармонії, будівництво укриттів у навчальних закладах, важливість розробки Стратегії відновлення та розвитку Одещини.

"Вдячний пані Патріції за особливу увагу до нашого регіону та співпраці в рамках швейцарсько-українських проєктів DECIDE та EGAP. Ми вкрай зацікавлені у можливості долучення Швейцарії до участі в проєктах з відновлення інфраструктури в Одеській області, тож працюємо в цьому напрямку", - пише Кіпер. 

Нам не потрібні кошти на відновлення, нам потрібно ППО прямо зараз: Кіпер зустрівся з главою МЗС Німеччини25.02.24, 15:18

Додамо

Одещина стала епіцентром міжнародних зустрічей. Торік регіон відвідало понад 100 делегацій. Так, у грудні Одеську область відвідав спеціальний уповноважений МЗС Греції з питань України Спиридон Ламбрідіс та генеральний консул Грецької Республіки в Одесі Дімітріос Дохтсіс. Обидва засудили російські атаки та заявили про готовність грецької сторони долучитися до відбудови Одещини у повоєнний час.

Того ж місяця Кіпер зустрівся зі шведськими офіційними особами, щоб обговорити триваючі атаки росії і заручитися подальшою підтримкою регіональної безпеки. У результаті проведеної зустрічі Одещина очікує від шведської сторони допомогу у зміцненні безпеки регіону.

У листопаді Одесу відвідав новопризначений міністр закордонних справ Великої Британії Девід Кемерон. Під час візиту Кемерон ознайомився з наслідками російського тероризму, націленого на українське зерно, портову цивільну інфраструктуру та пам’ятки архітектури Одеси.

Нагадаємо, на території Одеської області оновлюють оборонні фортифікації.

Лілія Подоляк

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    росія розгорне ЗРК "Панцир" для захисту нафтогазових об'єктів

     • 21030 переглядiв