reiestr-deklaratsii-vidkryto-khto-z-ministriv-podav-deklaratsii

Реєстр декларацій відкрито: хто з міністрів подав декларації

 • 31372 переглядiв

НАЗК 10 грудня відкрило публічний доступ до Єдиного державного реєстру декларацій України, за виключенням винятків, пов'язаних з обставинами воєнного стану. УНН перевірило, хто станом на ранок 11 грудня з міністрів у цьому році подавали декларації та повідомляли про зміни в майновому стані.

У НАЗК зазначили, що у разі, якщо у Реєстрі немає декларації певної особи, то це означає, що щодо неї до НАЗК надійшло подання про вилучення з публічного доступу.

Деталі

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба 1 грудня та 23 листопада  2023 року повідомляв про суттєві зміни в майновому стані. Також 1 грудня він подав щорічні декларації за 2021 та 2022 роки. 

Віце-прем'єр-міністр України - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук у 2023 році двічі повідомляла про суттєві зміни в майновому стані - 5 жовтня та 20 березня.

Віце-прем’єр-міністр з відновлення України - міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков у 2023 році  повідомляв про суттєві зміни в майновому стані, зокрема  6 грудня, 26 жовтня, 10 серпня.

Міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишін у 2023 році   повідомляв про суттєві зміни в майновому стані 9 грудня, 14 листопада, 9 листопада.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євроінтеграційна вимога: ВР підтримала надання НАЗК можливості перевіряти набуте до держслужби майно

Інформація про надання декларацій та повідомлень про зміни в майновому стані у 2023 році на 11 годину 11 грудня були відсутні щодо Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля, першого віце-прем'єр-міністра - міністра економіки України Юлії Свириденко, віце-прем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольги Стефанішиної, віце-прем’єр-міністра України з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій - міністра цифрової трансформації Михайла Федорова, міністра Кабінету міністрів Олега Немчінова, міністра енергетики Германа Галущенка, міністра у справах ветеранів Юлії Лапутіної, міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка, міністра юстиції Дениса Малюськи, міністра фінансів Сергія Марченка, міністра захисту довкілля та природних ресурсів Руслана Стрільця, т. в. о. міністра молоді та спорту України Матвія Бідного, т. в. о. міністра культури та інформаційної політики України  Ростислава Карандєєва.

Реєстр декларацій не відображає інформацію про подання декларацій та майнових змін за всі роки щодо міністра соціальної політики Оксани Жолнович, міністра внутрішніх справ Ігора Клименка, міністра освіти і науки Оксена Лісового, міністра аграрної політики та продовольства Миколи Сольського та міністр оборони Рустема Умєрова.

Анна Мурашко

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Реєстр декларацій відкрито: хто з міністрів подав декларації

     • 31372 переглядiв

    У 2023 році у світі відбувається 183 регіональні конфлікти - Bloomberg

     • 28334 переглядiв

    Зеленського запросили у США виступити перед сенаторами

     • 31706 переглядiв