reformuvannia-systemy-zakupivel-kontraktynh-ta-rekrutynh-u-minoborony-povidomyly-detali-zustrichi-ukrainskoi-delehatsii-z-blinkenom

Реформування системи закупівель, контрактинг та рекрутинг: у Міноборони повідомили деталі зустрічі української делегації з Блінкеном

 • 30768 переглядiв

Українська делегація зустрілася з Державним секретарем США Блінкеном, щоб обговорити реформи в системі закупівель Міністерства оборони України, наголосивши на прозорості, і отримала подяку за постійну підтримку з боку США.

Обговорили прогрес в питанні реформування системи закупівель та контрактингу в Міноборони - в українському оборонному відомстві повідомили деталі зустрічі Держсекретаря США Ентоні Блінкена з українською делегацією, передає УНН

Деталі

Міністр оборони України Рустем Умєров разом з Керівником Офісу Президента Андрієм Єрмаком та Головою Верховної Ради Русланом Стефанчуком зустрілися з Державним Секретарем США Ентоні Блінкеном.

Як повідомили у відомстві, Рустем Умєров висловив вдячність Ентоні Блінкену за непохитну політичну, економічну та військову підтримку від США.

"Сторони обговорили прогрес в питанні реформування системи закупівель та контрактингу в Міноборони. Команда Міністерства працює над тим, щоб вся система закупівель працювала відкрито та прозоро.

Окремо делегації обговорили питання рекрутингу", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо

У межах візиту до США керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак та міністр оборони Рустем Умєров провели зустріч із державним секретарем США Ентоні Блінкеном та головою Пентагону Ллойдом Остіним. 

Антоніна Туманова

Війна

    Популярні

    Новини по темі