ukenru
real-probivsya-u-final-klubnogo-chempionatu-svitu

"Реал" пробився у фінал Клубного чемпіонату світу

 • 10048 переглядiв

КИЇВ. 15 грудня. УНН. Завдяки голам Каріма Бензема і Кріштіану Роналду "Реал" з рахунком 2:0 обіграв "Америку" і вийшов у фінал Клубного чемпіонату світу, що проходить в Японії, передає УНН з посиланням на сайт УЄФА.

Матч з чемпіоном КОНКАКАФ вийшов напруженим. Рахунок в кінці першого тайму після передачі Тоні Крооса відкрив К.Бензема, який відправив м'яч зовнішньою стороною стопи в дальній верхній кут.

Після перерви на полі виділявся К.Роналду, і саме португалець, який отримав нещодавно черговий "Золотий м'яч", подвоїв перевагу іспанської команди в доданий час.

Склад "Реала": Навас; Карвахаль, Варан, Начо, Марсело; Модріч, Каземіро, Кроос (Хамес 72); Лукас Васкес, Бензема (Мората 80), Роналду.

Нагадаємо, що японська "Касіма Антлерс" з рахунком 3:0 розгромила володаря Копа Лібертадорес "Атлетіко Насьональ" і стала першим фіналістом клубного чемпіонату світу з Азії.

Додамо також, у разі успіху мадридців у фінальній зустрічі, команда Зінедіна Зідана повторить досягнення "Корінтіанс", який виграв турнір два рази.

 

Українські Національні Новини

Спорт