ukenru
razumkov-vvazhaye-scho-vipadok-z-yurchenkom-kidaye-tin-na-ves-parlament-ta-vladu

Разумков вважає, що випадок з Юрченком кидає тінь на весь парламент та владу

 • 14878 переглядiв

КИЇВ. 17 вересня. УНН. Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков вважає, що випадок з народним депутатом Олександром Юрченком, якого затримали на хабарі, і вручили підозру, кидає тінь на весь парламент та на всю владу. Про це Разумков заявив в ефірі телеканалу ZIK, передає кореспондент УНН.

"Я не знаю, як людині (Юрченку – ред.) не соромно, тому що багато людей в першу чергу від партії "Слуга народу", вони прийшли на сподіваннях виборців, що вони будуть інші. На жаль, сьогодні цей ганебний випадок кидає тінь на весь парламент, на всіх народних депутатів, на всю владу, і я думаю, що людина повинна була мати стрижень та зробити те, що повинна... І можливо написати заяву про складання депутатських повноважень для того, щоб потім ніхто нікого не звинувачував, що є якийсь тиск, що це представник більшості. Ми бачили такі ситуації в парламенті, коли до людини були обґрунтовані підозри, і народні депутати складали із себе депутатські повноваження", - розповів Разумков.

Разумков вважає, що якби Юрченко склав із себе депутатські повноваження це було б по-чоловічому.

"Я розумію, що на цьому політична кар'єра завершилася для представників цього скандалу, але це було б правильно. Тут я згодний із президентом та іншими народними депутатами, які висловлювали схожу позицію", - сказав Разумков.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський заявив, що народний депутат Олександр Юрченко, якого затримали на хабарі, і якому вручили підозру - обов’язково сяде в тюрму.

Як повідомлялося, народному депутату Олександру Юрченку повідомили про підозру в отриманні хабара.

Українські Національні Новини

Політика