ukenru
rada-rozglyane-zakonoproekt-dlya-vidmini-pevnikh-torgovikh-obmezhen-ssha

Рада розгляне законопроект для відміни певних торгових обмежень США

 • 7658 переглядiв

КИЇВ. 15 травня. УНН. Верховна Рада у вівторок планує розглянути законопроект про управління авторськими правами, необхідний для скасування обмежень з боку США щодо українських товарів. Про це сказано у порядку денному сьогоднішнього пленарного засідання, передає кореспондент УНН.

Також серед іншого парламентарі планують розглянути проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо врегулювання питань авторського права і суміжних прав та заборонити стягнення коштів теплокомуненерго, які отримані від міжнародних фінансових організацій, та визначитися щодо змін до законодавства стосовно сприяння залученню іноземних інвестицій.

Крім цього депутати мають намір включити до порядку денного низку законопроектів. Серед них: проект закону про внесення змін до законодавчих актів України щодо соціального захисту постраждалих учасників Революції гідності та деяких інших осіб, проект закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України. Рада також планує визначитися щодо питань житлового фонду соцпризначення та радіочастотного ресурсу.

Нагадаємо, що у травні США призупинили безмитне ввезення для 155 українських товарів.

Українські Національні Новини

Політика