rada-prodovzhila-moratoriy-na-viselennya-meshkantsiv-gurtozhitkiv

Рада продовжила мораторій на виселення мешканців гуртожитків

 • 15523 переглядiв

КИЇВ. 15 січня. УНН. Верховна Рада України ухвалила законопроект, яким продовжила на невизначений термін мораторій на виселення мешканців гуртожитків із займаних житлових приміщень. "За" відповідне рішення проголосував 241 народний депутат, передає кореспондент УНН.

У попередній редакції закону передбачалося, що мораторій на виселення мешканців гуртожитку діятиме до завершення реалізації Загальнодержавної цільової програми передачі гуртожитків у власність територіальних громад на 2017-2021 роки. Відповідно до цієї програми мораторій повинен був діяти до 1 січня 2022 року.

Як йдеться в пояснювальній записці до законопроекту, Кабінет Міністрів України досі не подав на розгляд Верховної Ради відповідної загально цільової державної програми, у зв'язку з чим терміни дії мораторію на виселення мешканців гуртожитків слід вказати наступними: "з дня опублікування цього Закону до завершення виконання Загальнодержавної цільової програми передачі гуртожитків у власність територіальних громад".

Як повідомляв УНН, Рада відхилила законопроект щодо невідворотності покарання за крадіжки з використанням технічних засобів.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    В українській армії побільшає капеланів ПЦУ

     • 12054 переглядiв

    В мережі з’явилось відео випробувань Stratolaunch Model 351

     • 16534 переглядiв

    Вісьмом українським морякам продовжили арешт у РФ

     • 9503 переглядiв