putinskiy-rezhim-tse-rak-kislitsya-v-radbezi-oon

"путінський режим - це рак": Кислиця в Радбезі ООН

 • 1883592 переглядiв

КИЇВ. 24 червня. УНН. Постійний представник України при ООН Сергій Кислиця на засіданні Радбезу ООН, присвяченому підтримці миру і безпеки України, у п'ятницю прирівняв режим російського диктатора володимира путіна з раком, що "поширює метастази із бункера" по всьому світу, передає УНН.

Деталі

Представник нагадав, що у своїй промові в Парижі у четвер, 22 червня, генеральний секретар ООН Антоніу Гутерріш сказав: "У 2023 році понад 750 млн людей не мають достатньо продовольства. COVID-19 і російське вторгнення в Україну погіршили ситуацію".

Цитата

"Росія це гірше, ніж COVID. Режим путіна - це рак. Світ не буде сильним і здоровим, поки ці ракові утворення продовжують поширюватися світом з путінського бункера, поки з'являються пухлини по всьому світу, і навіть у цій самій Раді Безпеки, у цій самій залі. Необхідно усунути ці пухлини та недопустити метастази в організмі. Вибір за вами", - наголосив Кислиця.

Нагадаємо

Постійний представник України Сергій Кислиця заявив, що росія повинна буде компенсувати всі наслідки свого злочину: для людей, інфраструктури та довкілля.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    "путінський режим - це рак": Кислиця в Радбезі ООН

     • 1883592 переглядiв

    Між “днр” та росією закрито кордон

     • 2428903 переглядiв

    У ростові перекривають вулиці: помічена бронетехніка

     • 1574461 переглядiв