ukenru
putin-zghadav-pro-myrni-perehovory-z-ukrainoiu-na-onlain-samiti-g20

"рф не відмовлялась від мирних переговорів із Україною": путін зробив цинічну заяву на онлайн-саміті G20

 • 21019 переглядiв

Під час віртуального саміту G20 путін заявив, що росія відкрита до "мирних переговорів" з Україною, незважаючи на триваючу війну, але не став обговорювати дії російської армії в агресії проти України.

Очільник кремля володимир путін під час виступу на віртуальному саміті "Групи Двадцяти" заявив, що рф не відмовлялась від мирних переговорів із Україною. Про це передає УНН із посиланням на росЗМІ.

Деякі колеги у своїх виступах говорили про те, що їх вражає тривала російська агресія в Україні. Так, звичайно, воєнні дії - це завжди трагедія конкретних людей, родин і країни загалом. І, безумовно, ми повинні думати про те, як зупинити цю трагедію. До речі, росія ніколи не відмовлялася від мирних переговорів з Україною

- сказав путін.

Крім того путін звинуватив владу України, що вона начебто воює зі своїм народом, назвав революцію гідності "переворотом", притягнувши до цього, в якості паралелі, "винищення населення в Палестині" у своїй згадці про війну Ізраїлю та ХАМАС. Тим не менш диктатор не розповів про дії своєї армії в агресивній війні проти України.

Нагадаємо

Раніше УНН повідомляв, що президент росії володимир путін не збирається їхати на саміт "Великою двадцятки", який відбудеться у вересні.

Також, міжнародна організація Global Rights Compliance зібрала докази підготовки росією голоду в Україні. Згідно з новими фактами, москва іще до 24 лютого 2022 активно готувалася розкрадати українське зерно та влаштувати в Україні голод.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нігерія та Німеччина домовилися про постачання газу та відновлювані джерела енергії

Ігор Тележніков

Політика