ukenru
putin-govoryachi-pro-viyska-bilya-kordoniv-ukrayini-pereviv-temu-na-ssha

Путін, говорячи про війська біля кордонів України, перевів тему на США

 • 20743 переглядiв

КИЇВ. 16 червня. УНН. Президент РФ Володимир Путін, відповідаючи на питання журналіста про стягування великої кількості військ і військової техніки до українських кордонів, перевів тему на американські навчання. Про це він заявив на пресконференції за підсумками зустрічі з американським лідером, передає кореспондент УНН.

Цитата

"Що стосується навчань - ми проводимо навчання на своїй території, так само як США проводять на своїй території багато навчань, але ми не проводимо навчання, підтягуючи свою особисту техніку або особовий склад, до державних кордонів США. На жаль, наші американські партнери роблять це прямо зараз", - сказав президент РФ.

"Заклопотаність повинна бути не в американської сторони з цього приводу, а у російської. Але це теж предмет розмов і з'ясування позицій", - додав він.

Нагадаємо

Раніше в Женеві завершився саміт президентів США Джо Байдена і Росії Володимира Путіна, який тривав близько чотирьох годин.

Згідно з американськими ЗМІ, представник Білого дому раніше повідомив, що двостороння зустріч в розширеному складі перервалася о 18:05 по Києву, трохи більше ніж через годину після другої зустрічі.

За даними Білого дому, два президента провели разом 2 години і 38 хвилин - менше 4-5 годин, анонсованих раніше обома сторонами.

Раніше повідомлялося, що підсумкова пресконференція глави російської держави запланована на 19:00 за київським часом, пізніше відбудеться спілкування з журналістами Байдена.

Додамо

Як пише журналіст The Guardian Ендрю Рот, замість трьох раундів переговори обмежилися двома, що стало несподіванкою для журналістів. Це може свідчити або про те, що все пішло не за планом, або навпаки - що сторони вирішили прискоритися з якихось питань.

Як повідомив телеканал "Дождь", джерело в одній з делегацій на питання журналістів, як пройшли переговори, відповів: "Цілком успішно".

Українські Національні Новини

Політика