ukenru
pryvitaly-z-dnem-reb-ukrainski-khakery-zlamaly-saity-pidpryiemstv-yaki-pratsiuiut-na-rosiiskyi-vpk

Привітали з Днем РЕБ: українські хакери зламали сайти підприємств, які працюють на російський ВПК

 • 17476 переглядiв

Українські хакери зламали вебсайти та сервери 15 російських компаній, які є партнерами "Ремдизеля", що виробляє бронемашини "Ахмат" для росії.

До російського дня "спеціаліста з радіоелектронної боротьби" українські хакери зламали сайти партнерів компанії "Ремдизель", яка випускає для рф бронемашини "Ахмат". Про це пише УНН з посиланням на АрміяInform.

Деталі 

Військові кібери зламали сервери та вивантажили інформацію 15 підприємств, які є партнерами російської оборонки. 

Також з нагоди Дня російського РЕБ, хакери встановили фото спалених Леєр 2" і "Красухи" - російських засобів РЕБ - замість стартових сторінок цих компаній.

У виданні повідомляють, що українські хакери атакували портали підприємств "ПромАрматура" і "ИнтерТестСтрой +" з населених пунктів Набережні Челни (Татарстан) і Митищі (московська область). Обидві компанії є партнерами компанії "Ремдизель", яка випускає бронеавтомобілі "Ахмат".

Хакери ГУР атакували кілька важливих серверів у росії - джерело23.03.24, 14:21 • [views_0]

Також було вражено філіали компанії "Рамтел", яка постачає фарби для оборонавтопрому рф. Серед уражених цілей — електронний ресурс фірми "Вторцветмет", яка тісно пов’язана з Ярославським заводом гумових технічних виробів — постачальником шин для російських авто цивільного та військового призначення.

Зазначається, що обидві компанії очолював Сергій Вікторович Даленко, член партії "єдина росія".

Нагадаємо

Хакери Blackjack спільно з кібердепартаментом СБУ знищили понад 300 ТБ даних з російського дата-центру OwenCloud.ru, яким використовувався російський військово-промисловий комплекс, нафтогаз та телеком.

Знищення російського хмарного сервісу стало відплатою за атаку на український дата-центр "Парковий" у січні цього року.

Володимир Омельченко

Війна