pryviazav-do-traktora-ta-zmusyv-bihty-na-bukovyni-pid-sud-pide-cholovik-yakyi-zhorstoko-povodyvsia-z-sobakoiu

”Прив’язав до трактора та змусив бігти”: на Буковині під суд піде чоловік, який жорстоко поводився з собакою

 • 24672 переглядiв

На Буковині чоловік постане перед судом за жорстоке поводження з собакою після того, як він прив'язав тварину до трактора і змусив її бігати, що призвело до травмування тварини. Підозрюваному висунули звинувачення.

У Чернівецькій області правоохоронці завершили досудове розслідування за фактом жорстокого поводження з твариною – з’ясовано, що 32-річний житель села Рокитне прив’язав собаку до трактора та примусив її бігти у сусіднє село, внаслідок чого собаці було заподіяно тілесних ушкоджень. Про це передає УНН із посиланням на пресслужбу ГУНП в Чернівецькій області.

Деталі

У жовтні 2023 року, під час моніторингу соціальної мережі Інтернет правоохоронці виявили допис щодо можливого жорсткого поводження з собакою. Під час перевірки інформації поліцейські встановили всі обставини інциденту:  32-річний житель села Рокитне прив’язав собаку до трактора та примусив її бігти за транспортним засобом у сусіднє село. При вчинені правопорушення був присутній 16-річний син буковинки. Унаслідок протиправних дій буковинця, собаці заподіяно тілесних ушкоджень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Львівщині вибухнув газовий балон, серйозні опіки отримав чоловік

Поліція розпочала кримінальне провадження. Під процесуальним керівництвом ювенального прокурора Глибоцького відділу Чернівецької окружної прокуратури слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 299 (Жорстоке поводження з твариною вчинене у присутності неповнолітнього) Кримінального кодексу України.

Після того, як правоохоронці завершили досудове розслідування, затверджений прокурором обвинувальний акт передано до суду.

Нагадаємо

Жінка у Києві викинула двомісячне цуценя, яке вона придбала для себе на місцевому ринку, з вікна 7-го поверху. Жінці повідомили про підозру.

Також УНН повідомляв, що в мережі з’явилося відео, де власник кримського зоопарку "Тайган" Олег Зубков за хвіст виловлює єнота у вольєрі Херсонського зоопарку.

Ігор Тележніков

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Уряд звільнив першого заступника голови Держспецзв'язку

     • 25049 переглядiв

    В регіони доставили понад 56 тисяч доз вакцини проти COVID-19

     • 22096 переглядiв