prozori-ispiti-na-vodiyski-prava-teoriyu-uspishno-zdali-25-praktiku-ponad-33

Прозорі іспити на водійські права: теорію успішно здали 25%, практику  понад 33%

 • 679300 переглядiв

КИЇВ. 28 червня. УНН. За чотири тижні здачі іспитів на водійські права за новим алгоритмом у чотирьох областях, успішність складання теорії з першого разу становить десь 25%. Успішність складання практики — понад 33%. Про це повідомив начальник Головного сервісного центру МВС Микола Рудик під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

Деталі

Начальник Головного сервісного центру МВС зазначив, що за чотири тижні пілотного проекту, який наразі діє у чотирьох областях: Київській, Львівській, Одеській та Вінницькій, було помічено деякий незначний ріст успішності складання з першого разу теоретичних іспитів, а також незначне зниження успішності складання з першої спроби практичних іспитів.

Цитата

«З першого разу теорію успішно складає десь 25%, якщо дивитися статистику тих чотирьох областей де зараз немає сліпих зон у класах за чотири тижні. Із майже 11 тис. проведених у червні цього року теоретичних іспитів з першого разу успішно склали майже 2800 наших кандидатів, це 25%», - розповів Рудик.

За його словами, успішність складання практичних іспитів з першого разу склала понад 33%.

«Тобто кожен третій кандидат у водії складає практику з першого разу», - сказав Рудик.

Також він повідомив, що було проведено понад 12 тис. практичних іспитів, при цьому понад 4 тис. були успішно складені з першого разу.

«Якщо порівняти успішність складання теорії у чотирьох регіонах де проходить пілотний проект і забезпечення прозорих умов складання іспитів, то найкращу статистку серед цих регіонів демонструє Львівська область – це 44%», - розповів Рудик.

Доповнення

З 1 червня в Україні запровадили нові правила здачі іспитів на водійські права. Пілотний проект поки що реалізовується у чотирьох областях України: Київській, Львівській, Одеській та Вінницькій.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    ВР змінила процедуру управління оборонними ресурсами

     • 680924 переглядiв

    На Харківщині трактор підірвався на боєприпасі

     • 535597 переглядiв

    гауляйтера Запоріжжя балицького засудили до 15 років

     • 657987 переглядiв